onderweg
Door: Anne en Theo
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
14 Juni 2011 | Frankrijk, Vézelay
Zijn nu in Brive la Gaillarde op weg maar Rocamadour Dat wordt pittige touretappe Met ons alles o.k we letten goed op elkaar
Het is trouwens hard werken. Als pelgrim dus pas vakantie als we thuis zijn Het doet toch wat zo.n reis met je niet alleen de mooie omgeving maar in het zweet. Des aanschijns .... Vaak hulp van totaal vreemde mensen een. Non die ons de hele stad doorlooopt om ons de weg te wijzen Een zwerver die A hielp ttoen haar fiets viel. Leuke contacten Sander wie goed doet wie goed ontmoet ervaren we nu. martijn we zijn echt onderweg. We schrijven nog eens uitgebreide als we echte C hebben gevonden. Trouwens bedankt voor Alle lieve aanmoedigen. Geeft ons moed. Fijne vakantie en verjaardagen voor iedereen. Dikke knuffels voor
ieder. Salut de santiagoganers A&T
14 Juni 2011 - 09:24
Martijn & Sharona:
Leuk om weer iets te vernemen van jullie!
Rocamadour is erg mooi, en ik lees dat je de burcht op de rots aldaar met de lift kan bereiken, dat zal vast goed uitkomen!
Succes!
Martijn & Sharona -
14 Juni 2011 - 09:31
Ansje En Johny:
jus effe zitte laeze. wie veer uch gezag hubbe; es pelgrim nao Copostela zeen d'r altied kontaktie die me neet verwach... laot gaon, t kump goowd.
dieke knuf -
14 Juni 2011 - 09:53
Annemarie:
Hallo jullie tweetjes geweldenaars
Fijn dat jullie er zo goed door heen komen en natuurlijk is het afzien maar
je krijgt er veel voor terug toch?
Probeer van alles te genieten ook al valt en soms zwaar je hebt straks iets om trots op te zijn
Hier is alles oke ook met de kids We zijn ons nu aan het voorbereiden op de Nacht van Gulpen en zoals de route aangeeft wordt het behoorlijk pittig maar ook wij gaan ervoor
Theo heel fijne verjaardag en
heel veel liefs vanuit Terwinselen Landgraaf en Heerlen
Arie -
14 Juni 2011 - 10:51
Linda:
Hoi Theo en Anne!
Wat super al die verhalen tot nu toe! En knap dat jullie nog tijd vinden om op internet te komen en een heel verhaal te typen! We blijven jullie volgen!
Geniet er inderdaad maar erg goed! Dit is maar 'once in a lifetime'!
Dikke kus vanuit Geleen!
Linda -
14 Juni 2011 - 11:11
Coby:
Respect voor mijn "oud" klasgenootje !
Veel succes nog en volhouden maar.
Lees met veel genoegen de verslagen en de reacties.
gr. Coby van Mulken-Geurts -
14 Juni 2011 - 14:43
Paul:
Hallo Santiagogangers,
Wat een ervaringen toch. Die hulpvaardigheid van volstrekt vreemde mensen, het bestaat dus nog allemaal! Bedankt weer voor jullie verslag. Laat je niet gek maken door weigerachtig internet of wifi; dan maar wat later jullie verhaal publiceren. Fijne voortzetting van de reis! -
14 Juni 2011 - 15:35
Peter K:
Fijn dat het goed gaat. Vooral Anne, volhouden... en dat kan je heus wel, zeer zeker als je voor rijdt en af en toe om kijkt. Zie je eindelijk eens een direkteur zweten. Heb ik nog niet vaak gezien.
Tja jongen, haal je eindelijk eens een natte rug door inspanning.
Groeten Peter. -
14 Juni 2011 - 16:44
Wiel Linssen:
Naar Rocamadour dat is zeker een pittige etappe,ik ben hier enkele malen geweest maar wel een mooie streek.Jullie schieten wel lekker op en als het weer goed blijft dan is het ook prettiger fietsen.
Groetjes Wiel/Harmke -
14 Juni 2011 - 16:44
Mientje En Bert:
Theo alvast proficiat voor morgen!!!!!
Het vertrek uit br la Gaillarde zal jullie nog lang heugen. De tocht naar Rocamadour is heftig maar jullie zullen ruimschoots beloond worden door de prachtige natuur.
Het pelgrimsgevoel wordt in Roc. aangewakkerd en jullie krijgen zicht op de Camino! Geniet ervan en denk per dag en kijk niet te veel vooruit.
We duimen voor jullie.
Bonn Camino
Mientje en Bert -
14 Juni 2011 - 20:33
Arno En Petra:
Heel leuk om jullie verslag te lezen. We zijn blij dat jullie het zo goed maken! En je bent toch nooit alleen op de wereld blijkt maar weer!
We leven met jullie mee.
Liefs en een goeie trap!
14 Juni 2011 - 20:46
Annemie En Hans:
Naar Rocamadour is de koninginnerit in Frankrijk, gereden door prinses Anne en haar prinsgemaal! -
15 Juni 2011 - 06:11
Paula Vallen:
Hallo Anne en Theo,
Ik vind het hartstikke knap van jullie.
Hou de moed er maar in en nog heel veel plezier en mooie ervaringen op jullie reis.
Ik blijf jullie wel een beetje volgen op de site, dus verhalen zien we met plezier tegenmoet. Nogmaals heel veel succes. groetjes paula -
15 Juni 2011 - 09:08
Vimi:
Geniet van jullie rustdag en Theo maak er een super verjaardag van. Wel raar nu dat we het niet samen vieren maar dat komt nog wel. Heel veel liefs van ons allemaal!!!