rustdag - Reisverslag uit Puente la Reina, Spanje van Anne en Theo Santiago de Compostella - WaarBenJij.nu rustdag - Reisverslag uit Puente la Reina, Spanje van Anne en Theo Santiago de Compostella - WaarBenJij.nu

rustdag

Door: Anne en Theo

Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo

26 Juni 2011 | Spanje, Puente la Reina

Allen bedankt voor de hulpmiddelen tegen de blaren Morgen zijn de winkels weer open Dus aan de slag Rustdag doet goed Hebben zwembad hier Is ook erg warm ± 37 gr en de komende dagen ook Dus vroeg vertrekken Hier veel santiagoganers te voet en met de fiets Is wel gezellig samen pelgrimsmenu eten Willen morgen Logrono Morgen na start 3 km en dan hebben we de 2000 km te pakken Groetjes weer en tot een volgende keer A&T

• 26 Juni 2011 - 15:47

Ansje En Johny:

oet de teks laeze veer dat geer d'r good aan gedaon hubt um dae rusdaag te pakke. veul aete en hiël veul drinke en eine hoop niks doon. geneete! Fleske champagne murge?
    diek knuf

• 26 Juni 2011 - 20:32

Mia En Cees:

Anne en Theo geweldig wat jullie presteren!al bijna 2000 km gereden ondanks de hitte en de blaren!de rustdag heeft vast goed gedaan,fijn ook dat zovelen met jullie meeleven geeft jullie weer kracht om verder te fietsen,en Anne bij de 2000 mag je best een slokje! Mia en Cees

• 27 Juni 2011 - 10:15

Paul:

Hallo Anne en Theo,

Wederom een mijlpaal staat eraan te komen! 2000 km, menigeen doet het jullie niet na. Geniet van het moment en prettige voortzetting van de reis.

Groetjes, ook van Rita

• 27 Juni 2011 - 12:17

Ellie:

Hallo Anne en Theo,

Na de broodnodige rustdag hebben jullie toch mooi maarweer een mijlpaal te pakken: 2000 km! En nu vol goede moed de nieuwe week in, als het kan met een tempo aangepast aan de hoge temperaturen. Kan me voorstellen dat jullie op dit deel van de route steeds meer collega-pelgrims tegenkomen. Samen ervaringen uitwisselen en samen uitkijken naar het einddoel heeft ook wel iets speciaals.
    Geniet van de tocht, van de omgeving, van elkaar en ben trots op jullie prestatie.

Tot de volgende keer, Ellie

• 28 Juni 2011 - 10:04

Joop En Gerrie:

Op het moment dat wij dit lezen hebben jullie die 2000 km alweer gepasseerd. Wat een prestatie.
    En dat met die hoge temperaturen. Veel drinken he, goed eten en geniet van alle andere geneugten die het leven biedt.
    Liefs