woestijn
Door: Anne en Theo
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
01 Juli 2011 | Spanje, Sahagún
We zitten in Sahagun Indrukwekkend stadje Vandaag zijn we verder gegaan met onze weg door een. Graanwoestijn stoppelvelden rode aarde Heuvel op en af We blijven wel ± op zelfde hoogte ± 850 m Het was warm vandaag echter niet kokend Tussen 12 gr vanmorgen en vannacht koud gehad tot 25 en 30 gr Gelukkig hadden we de wind weer half in de rug dus het schoot goed op Voor middag hadden we al de helft erop zitten Morgen naar Leon daar is geen camping dus dat wordt. Auberge of hotal We zien wel Zondag of maandag over Cruz de Ferro. We zitten bijna onder de 400 km Zijn mijn broertjes ondertussen allemaal thuis Trouwens sterkte morgen bij begrafenis ome Giel Ik had graag erbij willen zijn Zeg dat maar Groetjes aan moeders A&T
01 Juli 2011 - 20:49
Annemarie:
Jullie ook sterkte met Ome Giel
01 Juli 2011 - 20:53
Ansje En Johny:
met oos verhaal naeve de kompjoeter zuut 't d'r nao oet dat geer precies op oos schema aan 't reize zeet. Dat is fijn um te laeze. Ans en John gaon zondig weer oppe velo doer de drie valleien route. Jülich-Düren-Gerolstein-Trier-Luxemburg-Dun-sur-Meuse-Aras-Franse kust-belsche kust-Brugge-Antwerpen-Hasselt en weer truk. Motte zo'n 1200 km zeen. Laot mèr gaon.....
dieke knuf... -
02 Juli 2011 - 09:00
Marie-José En Arno:
Geweldig,wie had dat gedacht dat jullie al zo ver zijn gekomen..
Ik bewonder jullie enorm..
Harry is nog met mama donderdag middag naar de dr. geweest.
Zij was in de kamer gevallen en had een bloedende wond op haar achterhoofd.
Ik heb haar die nacht om de 2 uur moeten wekken, maar achteraf is het gelukkig mee gevallen.
Ik duim voor jullie dat jullie de resterende km goed door komen..
Veel succes !!!!! -
02 Juli 2011 - 13:22
Annemie En Hans:
hallo T en A.
Jrus oes Esloo van os.
Super, super, super!!! -
02 Juli 2011 - 19:47
ViMi:
He lieverds, Gaat goed en ei de steeds stukje beter in zicht!
Wij zijn weer thuis, was super, wij hadden geweldig weer aan zee en de camping is een aanrader. We gaan daar zeker weer terug. Het einde was iets minder, om de vakantie met een crematie af te sluiten. Maar was een hele mooie dienst in crematorium! Super persoonlijk en ome Giel zelf zou genoten hebben. Maar is Huub en Nelly wel toevertrouwd om er iets moois van te maken, Huub heeft gesproken en kleinkinderen deden ook vanalles. Heel mooi. Tante Anny hield zich kranig maar het was haar allemaal wel aan te zien. Jammer dat het op deze manier was maar toch ook leuk om de familie weer te zien, ze aasden op een nieuwe reunie.
Nog een leuk nieuwtje, sander heeft een autom gekocht en is helemaal happy. Hij heeft vanavond met oma rond gereden. en giung sneller als jullie met de fiets maar op jullie zijn we nog veel trotser.
xx Vimi
02 Juli 2011 - 19:49
Ketie & Peter:
Hallo Anne en Theo, wat goed van jullie, als Cruz de Ferro bedwongen is dan komt de eindstreep in zicht. Veel succes met jullie verdere reis. Je broertjes zijn weer thuis en mam was heel blij. Het was een mooi afscheid van ome Giel. Bon Camino. -
03 Juli 2011 - 18:38
Ellie:
Ola Theo en Anne,
Jullie zijn blij met berichten van het thuisfront, maar andersom is dat ook het geval. Geweldig dat jullie na weer een dag hard ploeteren, nog de moeite nemen wat belevenissen en gevoelens "op papier" te zetten. Zo leven we met z'n allen mee en groeit de bewondering.
Tja, en die laatste loodjes .... maar misschien geven ze jullie ook vleugels met Santiago zo dichtbij.
Succes met de laatste etappes.
Groetjes, Ellie