leon
Door: Anne en Theo
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
02 Juli 2011 | Spanje, Hospital de Órbigo
Nadat we vanmorgen een drukke spaanse camping hebben verlaten zitten we nu weer op de volgende en alle bambinos hebben het hier allemaal voor het zeggen Het begin van de route was lekker fris 08
15 u redelijk groen en liep parallel met de wandelcamino Gezellig. We hadden voor 13.00 al 60 km erop zitten en waren in Leon . Burgos was geweldig maar dit slaat alles Een cathadrale zelden gezien met zoveel andere oudheden Daarna hebben we ons aanpast aan Spaanse gewoonten Smiddags warm eten Heerlijk verrassend en geen pelgrimsmenu Volgend jaar komen we hier zeker terug Daarna om 15 uur de route weer opgepakt naar Hospital de Orbigo Waren om 19 uur camping Vandaag hebben we echt genoten Mooie tocht ,stad lekker gegeten en tóch opgeschoten Was wel warm met laatste 40 km wind tegen Waren moe. Morgen rustdag of maar beperkt aantal km als voorbereiding op Cruz de Ferro Dit is leuk pelgrimsdorpje
Marij en Leo leuk als we jullie zouden kunnen ontmoetten De km beginnen te slinken maar we hebben nog een aantal zware stukken te gaan We denken volgende week do of vr in S te zijn. Er komen nog een aantal mooie steden Maar trek ook je eigen plan Laten we per sms kontakt houden
Nou iedereen de groetjes weer Bert D. doe gr aan oefengroep en het is voor iedereen aan te raden om eens naar S. te gaan en kies je eigen vervoermiddel Gr A&T
03 Juli 2011 - 10:05
Jan L.M.:
De laatste loodjes wegen het zwaarst ! Gemakkelijk gezegd natuurlijk vanachter mijn pc in Geleen. Hou moed, jullie zijn er bijna. -
03 Juli 2011 - 20:31
Mientje En Bert:
Lieve vrienden, Vanaf nu zweven jullie in de wolken, 'S is binnen handbereik en je voelt dat. Gooi bij het Cruz Ferro alle aardse ballast af en verheug je op wat komen gaat. -
03 Juli 2011 - 20:33
Mientje En Bert: