daar lag en is Santiago
Door: Anne en Theo
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
07 Juli 2011 | Spanje, Santiago
Wirwar war van straatjes en uiteindelijk toch de plazza van de kathadraal Rare en emotionele ervaring Is het dat dan nu?? Eerst compostolaat gehaald enje bent echt niet de enigste Daarna via wencam en telefoon kontakt gezocht met thuisfront Het is goed om dingen te delen vooral met mensen die je na staan. Daarna eerst kamer gezocht maar viel tegen Dus toch maar even C .Maar niet voor lang We.zijn héél blij dat we er zijm en dat afgelopend is Even alles laten berusten morgen toch maar Pelgrimsmis en dan zien we well
Mensen bedankt voor jullie ondersteuning Wordt slaaptijd nu A&T
hopenlijk tot gauw
dikke knuff -
07 Juli 2011 - 05:30
Mientje En Bert:
Nogmaals hoera, hoera en nu genieten! -
07 Juli 2011 - 05:44
Ketie & Peter:
Schitterend, de reis zit er op. Nu genieten en afkicken. -
07 Juli 2011 - 07:07
Bert:
Hoera jullie hebben het gehaald, proficiat en tot ziens -
07 Juli 2011 - 07:42
Paul:
Anne en Theo,
Proficiat met het bereiken van jullie doel. Diepe buiging voor deze prestatie! Nu snel gaan genieten, dat is wat jullie wel hebben verdiend.
Paul en Rita -
07 Juli 2011 - 07:45
Wiel En Jacqueline:
PROFICIAT Anne en Theo.
Wat een kanjers zijn jullie!
Nu lekker genieten...en tot ziens.
07 Juli 2011 - 08:35
ViMi:
Wat zal dat raar zijn vandaag, niet verplicht km maken. Neem de mis en dan vooral veel terrasjes en wat mensen kijken. Santiago in jullie opnemen en morgen kust? Genieten, genieten en nog eens genieten. -
07 Juli 2011 - 09:49
Jan L.M.:
Een groot proficiat !!! Woord gehouden en volledig geslaagd. Ik vind het een grote prestatie waarin doorzettingvermogen een grote rol heeft gespeeld. Laat nu de historische omgeving op jullie inwerken met de gedachte: na gedane arbeid is het goed rusten. -
07 Juli 2011 - 11:11
Bea:
PROFICIAT!!!!!!!!
Wat een prestatie, wat een doorzettingsvermogen! En eindelijk is daar dan Santiago, een moment van veel emotie en geluk. Rust uit en geniet nog een paar dagen. We horen jullie verhalen graag nog eens.
Liefs Bea (ook van Jerome, die een weekje is fietsen) -
07 Juli 2011 - 22:04
Bea:
Jerome heeft zojuist gebeld en hij is ook kei trots op jullie,maar hij vindt wel dat jullie dat boek terug moeten brengen.
Dikke knuffel van Jerome. ( en van mij) -
08 Juli 2011 - 14:05
Joop En Gerrie:
Proficiat. Wat een prestatie. Diep respect.
Nu nog even genieten en dan weer naar huis in jullie eigen bed.
We zullen er hopelijk tzt nog veel over horen.
WAT EEN KANJERS ZIJN JULLIE . liefs -
08 Juli 2011 - 15:54
MARJAN EN WIM:
Hallo Theo en Anne,
Jullie zijn er!!!
Geweldig, hartstikke goed. Nu maar genieten van jullie prestatie, want het is niet niks. Verder alle goeds voor de terugreis en tot ziens.