the day after
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
08 Juli 2011 | Spanje, Santiago
08 Juli 2011 - 10:37
Annemarie:
Och ja een beetje regen mag de pret niet drukken extra reden om eens lekker uit te rusten
Wanneer wilden jullie naar huis komen?
Als we elkaar niet meer ontmoeten voor we naar Nijmegen gaan dan zien we elkaar mischien op de 23ste juli als Jarne zijn verjaardag viert
Liefs Arie -
08 Juli 2011 - 10:44
ViMi:
Jammer dat jullie het weer niet krijgen wat jullie verdient hebben want dan was het stralend geweest. Wanneer gaan jullie naar de kust? Geen behoefte om toch stukje te fietsen als cooling down?
Rust zal vreemd zijn maar wel belangrijk na deze zware weken.
geniet ervan!! -
08 Juli 2011 - 10:53
Peter & Corina :
Dag Anne en Theo, hartelijk gefeliciteerd met jullie prestatie. We hebben nog naar de webcam gekeken, maar jullie niet gezien. Dat zou net een toevalstreffer moeten zijn. En nu ? Voldaan en met veel goede moed weer terug fietsen ? Theo, laat wel dat pelgrimsboek achter in Spanje, want ze missen het echt.
Peter en Corina -
08 Juli 2011 - 11:12
Jan L.M.:
Nog wat genieten na die geweldige prestatie en voor straks: welkom terug in de Potterstraat in Geleen. -
08 Juli 2011 - 11:37
Henk:
Dag Anne en Theo
Proficiat met jullie einddoel!!! In ongeveer 6 weken er naar toegereden met onderweg veel belevenissen. Ik hoor van iedereen dat je dit nooit meer vergeet. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen waar ik ook nog wat mee kan doen.
Nog door naar het einde van de aarde (finisterre)? Mooie afsluiting.
groet
Henk -
08 Juli 2011 - 12:32
Paul:
Hallo Anne en Theo,
Mede namens Rita onze gelukwensen met de voltooiing van jullie pelgrimstocht. Een fijn verblijf aldaar en voor later: goede reis terug naar Nederland!
Paul -
08 Juli 2011 - 12:45
Wim En Marjan:
Proficiat met het volbrengen van deze geweldige prestatie. Nu lekker uitrusten en van andere dingen gaan genieten. Een mooi fotoboek maken en alle reisverslagen en reacties bundelen.
Top van jullie tweetje en onze diepste respect voor Anne. -
09 Juli 2011 - 07:48
Mientje En Bert:
Is dit toeval of was het van tevoren gepland? Jullie zijn net in Santiago en promt lees ik gisteren in het vliegtuig naar huis, in de krant dat het belangrijkste boek van spanje uit de kathedraal is gestolen, een boek uit de 12e eeuw met een eerste beschrijving van de Jacobsweg! Geschatte waarde € 6.000.000 Ik snap dat deze reis een rib uit het lijf heeft gekost maar in het belang van het straatarme Spanje wil ik jullie toch verzoeken het boek terug te geven.
Nog aangename dagen in S.