Nog steeds Lorely St. Gaor
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
20 Augustus 2012 | Duitsland, Sankt Goar
Lekker gegeten, het was zondag immers.
Leuke man ontmoet Wolfgang, die onderweg was van München naar Koln . Jammer dat we al 3 dagen geen wifipunt hebben gehad, op een of andere manier is dat technisch schijnbaar niet mogelijk, maar nu Hotel am Markt, terrasje kopje koffie, toch even wifipunt opgepikt.
We zijn op weg naar Bingen, nog 30 km en wellicht d oor naar Mainz.
Schuss und auf wiedenrsehn.
Anne en Theo
Xxxxx
20 Augustus 2012 - 12:25
Bert Dewaide:
Geniet maar lekker van de natuur langs de moesel en de Rijn, hier in geleen is het de laatste dagen heel erg warm zondag de hel middag binnen gezeten.
Groetjes
Bert en Fien -
20 Augustus 2012 - 14:09
Arno En Marie-José:
Ik hoop dat 't bij jullie wat meer waait als hier, want pfffff het is niet lekker meer dat warme plakkerig weer..
Ben net nog bij mama geweest en alles zag er rustig uit bij jullie, alleen Anne's autotje stond er niet..., maar daar zal wel iemand in rijden neem ik aan..
Fiets ze nog en geniet maar lekker......Groetjes....
20 Augustus 2012 - 18:50
Vimi:
Eten jullie alleen op zondag -
20 Augustus 2012 - 21:17
Kepe:
Leuk dat jullie er nu van genieten.
Wat een pech, Duitsland zo groot en geen wifi. Fiets maar lekker naar Mainz en doe de groeten aan de mainzelmanchen.
Groeten Ketie & Peter. -
20 Augustus 2012 - 21:17
Kepe:
Leuk dat jullie er nu van genieten.
Groeten Ketie & Peter. -
21 Augustus 2012 - 19:15
Rianne:
Het klinkt allemaal heerlijk,
Lekker fietsen en genieten van de omgeving en cultuur!
Hopelijk niet te warm daar voor het fietsen.
Geniet er maar van!!
Xx Rianne