Ludwigshaven
Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo
22 Augustus 2012 | Duitsland, Ludwigshafen am Rhein
Het is met behulp van een paar vriendelijke Duitsers, bij een manege met gut burgerliche kuche vlak bij de camping, toch nu gelukt om verbinding te krijgen.
We zijn vandaag goed opgeschoten, zitten nu iets boven Speyer en achter Ludwigshaven.
Gisteren was een gekke leuke dag. Doordat we geen route hebben behalve de richting aanwijzer van de rijnroute, hebben we ons wat langer opgehouden in Mainz om een boekje te kopen van de Radfahrweg langs de Rijn. Dus w e waren aan de " late" kant. In Oppenheim zou een camping zijn en achteraf was dat een camping van eigenaren. We konden ons tentje wel opzetten maar geen gebruik maken van de voorzieningen, want die waren afgesloten. Wel was er een strandbad met wc en koude douches. Aangezien de volgende camping 40 km verder was hebben we daar genoegen mee genomen. Doen we nooit meer. Wc was een groot zooitje. Douches buiten uit en aankleden op het paadje waar iedereen langs kwam en waar het restaurant lag. Anne dacht, doe maar net alsof je in de sauna bent en heeft daar ook in haar blootje gestaan.
We hebben het overleefd met een flink onweer in de nacht.
Vanmorgen vroeg wakker en gauw verder. Hoewel we hebben een leuke man ontmoet, Harrie uit de Meern die ook daar gestrand was. Vandaag nog een flink stuk mee op gefietst. De weg vandaag was minder mooi dan langs de Rijn, ging stuk het binnenland in. We gaan nu aan de obstler, want dat hebben we verdiend.
Hoever we komen , weten we nog niet. Als het niet meer bevalt dan pakken we de trein. Anne begint nu conditie te krijgen, ddus wie weet.
Groetjes weer en tot volgende keer.
Anne en Theo
23 Augustus 2012 - 09:32
CK:
Daag ThAn!
Klinkt lekker avontuurlijk! Genieten jullie er ook een beetje van? De wagel rijdt nog steeds prima en sta op het punt een auto te kopen dus hopelijk kan de stalen ros einde deze week weer terug naar de Potterstraat..
Heeeeel veel succes en amuseer uch!
Corine -
23 Augustus 2012 - 15:00
Paul En Rita:
Beste Anne en Thei,
Wat een leuk verslag! Soms lijkt het of jullie aan een overlevingstocht bezig zijn! Je merkt door de ervaring dat jullie al met weinig tevreden zijn. Heel knap hoor! Mooi gebied trouwens daar bij Speyer. Geniet fijn verder van jullie avonturen.
Paul en Rita