Frans 60 jaar - Reisverslag uit Ludwigshafen am Rhein, Duitsland van Anne en Theo Santiago de Compostella - WaarBenJij.nu Frans 60 jaar - Reisverslag uit Ludwigshafen am Rhein, Duitsland van Anne en Theo Santiago de Compostella - WaarBenJij.nu

Frans 60 jaar

Blijf op de hoogte en volg Anne en Theo

22 Augustus 2012 | Duitsland, Ludwigshafen am Rhein

Hoi Jarige Frans,
Noe ste mit de VUT geis, zoo wie ste det zelfs nuumst, alvast proficiat. Vir hebben os noe eine obstler besteld. Drinken vir op dich,kloppe op der dusch, kinne os Waal net aankieke. Mer det kumt Waal . Ein gooje gezondheid. Leuke dagen mit vrunj en familie, ut mesje en kinjer, en kinjerkes xxxxxxxxx
Dikke knoevel.
Anne en Theo

• 23 Augustus 2012 - 21:10

Frans:

Thx. Drinken doe ik zometeen ook weer. Dan proost ik en kijk naar de sterren, daar staat alles in. Sjun vakanz nog. Grtz Frarie

Anne en Theo

Beste allemaal, Op zondag 29 mei gaan we op weg naar Santiago de Compostella. Het zijn ongeveer 2400 km, 160 uur fietsen uitgaande van 15 km/uur en 864000 omwentelingen. We hopen over 6 weken terug te zijn, es god bleef.

Actief sinds 23 Mei 2011